Κακλαμανάκης στο Gazzetta: «Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κερδίσει η ομάδα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης του Πανιωνίου κόντρα στη ΝΕΜ

bet365

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης στο Gazzetta για την κατάκτηση του τίτλου και την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να επικρατήσει της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με 66-63 στον μεγάλο τελικό του UNICEF Trophy και διατήρησε τον τίτλο για μία ακόμη χρονιά, ενώ παράλληλα εξασφάλισε μία θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένας από τους πιο καθοριστικούς παίκτες του τελικού για την ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε στο Gazzetta για την τελευταία άμυνα στην οποία χάλασε τα σχέδια της ΝΕΜ και οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο ίδιος ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 8 πόντους με 15 ριμπάουντ σε 34:39 λεπτά εντός παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης:

Για τις σκέψεις αμέσως μετά την κατάκτηση:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όλοι και θα το πανηγυρίσουμε με όλη μας την ψυχή σήμερα γιατί από αύριο η αλήθεια είναι ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και πρέπει να το πανηγυρίσουμε».

Για την κρίσιμη τελευταία άμυνα στην οποία ήταν πρωταγωνιστής:

«Σίγουρα το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κερδίσει η ομάδα. Προσπάθησα εκεί να αλλοιώσω τη φάση και νομίζω τα καταφέραμε και πήραμε τη μπάλα. Τη μεγάλη δουλειά την έχει κάνει ο Βεργίνης με το τεράστιο σουτ που έχει κάνει λίγο πιο πριν και μας έχει βάλει μπροστά και μας έχει δώσει το ματς».

Για την βοήθεια από τον κόσμο:

«Εννοείται, σίγουρα, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήταν στο πλευρό μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ και συνεχίζουμε».

Για το αν θα γλεντήσουν την κατάκτηση:

«Σίγουρα, ναι πρέπει να το γλεντήσουμε όπως πρέπει, με όλη μας τη ψυχή και από αύριο, από μεθαύριο βασικά, επιστροφή στις προπονήσεις και στη δουλειά».

@Photo credits: eurokinissi, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα