Κύπελλο Ελλάδας: Οδηγίες για τους φιλάθλους του Final 4 των ομάδων της Elite League

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το γήπεδο της ΑΕΚ στο μπάσκετ

bet365

Οι οδηγίες που έβγαλε η ΕΟΚ για την πρόσβαση του κόσμου στους ημιτελικούς αγώνες που θα κρίνουν τη μία θέση που απομένει στο Final 8 του κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στη φάση των ημιτελικών του UNICEF Trophy, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με τον Πανιώνιο, τον Μίλωνα, τη Δόξα Λευκάδας και τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος να διεκδικούν ένα εισιτήριο στη φάση του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΕΟΚ εξέδωσε οδηγίες για το φίλαθλο κοινό το οποίο επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά τις αναμετρήσεις της Παρασκευής (5/1) αλλά και τον τελικό του Σαββάτου (6/1) που θα κρίνει τη νικήτρια του θεσμού.

Οι θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση, θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι για την ομαλή διεξαγωγή ενώ απαγορεύεται η ανάρτηση κάθε είδους πανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (5-6/1) το Final 4 του UNICEF Trophy με τη συμμετοχή των ομάδων, ΝΕ Μεγαρίδος, Μίλων, Πανιωνίου και Δόξα Λευκάδας.

Οι θύρες για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν, σήμερα Παρασκευή 5/1, δύο ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα και συγκεκριμένα στις 15.00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα τμήματα 11,12, 32, 33 για την διευκόλυνση τους να προσέρχονται από την βόρεια Πύλη του γηπέδου, την Πύλη 3.

Να επισημανθεί ότι θα γίνει σωματικός έλεγχος και ταυτοπροσωπία των κατόχων των εισιτηρίων, ενώ απαγορεύεται και η ανάρτηση κάθε είδους πανό.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 5/1
17.00 ΝΕ Μεγαρίδος-Μίλων
20.00 Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας

Σάββατο 6/1
18.00 Τελικός

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα