Φορτιτούντο Μπολόνια: Στάση πληρωμών, λόγω κακής πορείας! (pics)

Φορτιτούντο Μπολόνια: Στάση πληρωμών, λόγω κακής πορείας! (pics)

bet365

Η διοίκηση της Φορτιτούντο Μπολόνια προχώρησε σε στάση πληρωμών, λόγω της κακής πορείας της ομάδας! Αντιδράσεις από Μάικ Τζέιμς και Μάλκολμ Ντιλέινι!

Συμβαίνει και αυτό! Η Φορτιτούντο Μπολόνια, με ρεκόρ 7-13 στο ιταλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, με τον ίδιο αριθμό νικών με την τελευταία Βαρέζε! Σύμφωνα με μία επιστολή που έφτασε στα χέρια των παικτών, με αποστολέα τον πρόεδρο της ομάδας, Κρίστιαν Παβάνι, οι μισθοδοσία των παικτών «παγώνει»!

Το δημοσίευμα της Corriere di Bologna τονίζει ότι ο Παβάνι δηλώνει «προδομένος» και «απογοητευμένος» από τη συμπεριφορά των παικτών στο παρκέ και γι' αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Στο άκουσμα της είδησης υπήρξαν και οι πρώτες αντιδράσεις από παίκτες άλλων ομάδων.

«Δεν θα σε πληρώσουμε, αλλά πρέπει να κάνεις προπόνηση κάθε μέρα και να τα δίνεις όλα στο γήπεδο», έγραψε, μεταξύ πολλών, ο Μάικ Τζέιμς. Ενώ το μήνυμα του Μάλκολμ Ντιλέινι ήταν: «Αρχίσαμε πάλι τα ίδια. Είναι αργά για τους παίκτες να υπογράψουν σε άλλη ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουνε άλλο ματς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα