ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σκόλα: «Ιδανικό μέρος η Βαρέζε, ανυπομονώ για το Τόκιο»

Σκόλα: «Ιδανικό μέρος η Βαρέζε, ανυπομονώ για το Τόκιο»

Ο Σκόλα στη Βαρέζε

Ο Λουίς Σκόλα έδειξε τον ενθουσιασμό του για την Βαρέζε και ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021!

Η Βαρέζε έκανε μια κίνηση - έκπληξη με την απόκτηση του Λουίς Σκόλα, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ομάδα την Τρίτη (07/07).

Ο ίδιος έδειξε πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και είπε σχετικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με πολλή ιστορία και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ. Φτάνω σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου και πιστεύω πως αυτό το μέρος είναι το ιδανικό για μένα. Στην ηλικία που είμαι, θέλω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι.

Αν ο κόσμος της Βαρέζε περιμένει πολλά από εμένα, τότε χαίρομαι. Αυτό είναι καλό. Μπορώ να πω πως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου κι ελπίζω το κοινό να μας στηρίξει θερμά. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου και νιώθω 100% έτοιμος πνευματικά και σωματικά. Όταν κατάλαβα πως δεν θα παίξω στην Euroleague με την Αρμάνι, συνειδητοποίησα πως η Βαρέζε ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα».

Ωστόσο, ο Σκόλα δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί σύντομα, αφού θέλει να παίξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Αργεντινή. «Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα είναι υπέροχα. Θα είμαι ο πρώτος Αργεντινός που παίζει σε πέντε διοργανώσεις, αν και αυτό το έχουν καταφέρει κι άλλοι ήδη, όπως ο Όσκαρ Σμιντ».