Πρόεδρος Ιταλικής Ομοσπονδίας: «Ευχαριστούμε τον Ζαγκλή, ένας όμιλος του Eurobasket στο Μιλάνο»

Gazzetta team
Πρόεδρος Ιταλικής Ομοσπονδίας: «Ευχαριστούμε τον Ζαγκλή, ένας όμιλος του Eurobasket στο Μιλάνο»

bet365

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ αφού ευχαρίστησε τον Ανδρέα Ζαγκλή, υπογράμμισε ότι θα διεξαχθεί κανονικά στην Ιταλία ένας όμιλος για το Eurobasket 2022.

«Δεν μπορώ παρά μόνο να ευχαριστήσω τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, για τη στάση που επέδειξε, για το πόσο κοντά βρισκόταν στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια αυτών των πολύ δύσκολων στιγμών. Είχε τη σωστή προσέγγιση, παίρνοντας εγκαίρως τις αποφάσεις που ελπίζαμε ότι θα πάρει» σχολίασε ο Τζιοβάνι Πετρούτσι και κατέληξε:

«Η FIBA επιβεβαίωσε ότι η Ιταλία θα φιλοξενήσει ένα γκρουπ του Eurobasket που θα μετακινηθεί χρονικά το 2022. Αυτό θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και θα προσφέρει την απαιτούμενη ώθηση στις δράσεις μας, όταν θα είμαστε και πάλι ασφαλείς ξανά για να παίξουμε μπάσκετ».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ NEWS FEED