Τρινκιέρι που έστειλε τον Ρούνταν στα αποδυτήρια: «Την άλλη φορά θα τον στείλω στη λεωφόρο» (vid)

Gazzetta team
Τρινκιέρι που έστειλε τον Ρούνταν στα αποδυτήρια: «Την άλλη φορά θα τον στείλω στη λεωφόρο» (vid)

bet365

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν έξαλλος με τον 19χρονο Ματέι Ρούνταν κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπάγερν-Μπάμπεργκ, με αποτέλεσμα να τον... στείλει απευθείας στα αποδυτήρια!

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης Μπάγερν-Μπάμπεργκ όπου έγινε έξω φρενών με τον παίκτη της ομάδας του.

Μάλιστα όταν τον έβγαλε από το ματς τον πήγε σχεδόν... καροτσάκι στα αποδυτήρια και όταν κλήθηκε να απαντήσει, είπε χαρακτηριστικά: «Την άλλη φορά θα τον στείλω αμέσως στην λεωφόρο» και συνέχισε:

«Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα όπως τους Σάσα Γκραντ, Τζέισον Τζορτζ και Ματέι Ρούνταν. Ο Τζορτζ δεν έπαιξε γιατί είχε ματς στην PRO B, ενώ ο Σάσα Γκραντ έπαιξε δυνατά σκληρά και θέλει να γίνει επαγγελματίας. Για να γίνεις επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις τι χρειάζεται για να το καταφέρεις. Ο Σάσα και ο Τζέισον δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να κερδίσουν κάθε λεπτό στο παρκέ. Σέβονται τους συμπαίκτες τους. Ο Ματέι δεν το καταλαβαίνει. Γι' αυτό αν δεν αντιδρούσα στην κακή συμπεριφορά του δεν θα ήμουν καλός προπονητής. Δεν θα τον βοηθούσα. Οι νέοι θέλουν έναν οδηγό. Μπορεί να είναι σκληρός αυτός ο οδηγός αλλά δεν είδα κανέναν να γίνεται πετυχημένος αν παραμένει στην ασφάλειά του».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα