Σκουρτόπουλος: «Πιο δύσκολο το επόμενο παιχνίδι, θα χρειαστεί να βγάλουμε μεγαλύτερη ένταση»

Ευαγγελος Στελλάκης
Σκουρτόπουλος: «Πιο δύσκολο το επόμενο παιχνίδι, θα χρειαστεί να βγάλουμε μεγαλύτερη ένταση»

bet365

Ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την νίκη του Ηρακλή επί της Ακαντέμικ (95-75) και στάθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού που ακολουθεί κόντρα στην Τρεφλ.

Μετά το νικηφόρο ημιτελικό του Ηρακλή απέναντι στην Ακαντέμικ στην «φούσκα» της Σόφιας για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε αναλυτικά: «Ήταν ένα καλό και σημαντικό παιχνίδι. Δεν είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται, αλλά σήμερα λειτουργήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ καλά. Δεν επιτρέψαμε το σουτ στη βουλγαρική ομάδα, που είναι πολύ επικίνδυνη με τον τρόπο που παίζει».

Πρόσθεσε πως «ελέγξαμε την άμυνα και τα ριμπάουντ και κερδίσαμε ένα παιχνίδι, ώστε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την πρόκριση», ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό που ακολουθεί την Παρασκευή (1/10), εξηγώντας ότι «το επόμενο παιχνίδι είναι πιο δύσκολο, με μία ομάδα που έχει ήδη παίξει τέσσερα επίσημα ματς στην Πολωνία. Είναι αρκετά καλά δουλεμένη και θα χρειαστεί να βάλουμε μεγαλύτερη ένταση και να είμαστε πιο έτοιμοι».

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα