Ο Λάσο εξήγησε τον λόγο που ο Κάρολ παίζει μόνο στο β' ημίχρονο (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Πάμπλο Λάσο κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζέισι Κάρολ παίζει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Κόντρα στην Άναντολού Εφές ο Τζέισι Κάρολ πέτυχε δυο μεγάλα τρίποντα στο φινάλε που κλείδωσαν τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη. Κόντρα στην Τενερίφη πέτυχε 18 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Τι είχε να πει επί του θέματος ο Πάμπλο Λάσο έπειτα από το χθεσινό (2/1) παιχνίδι; «Με τόσα πολλά παιχνίδια στη σειρά και τόσες μαζεμένες υποχρεώσεις ήταν ξεκάθαρο πως αυτό το ματς ήταν για τον Κάρολ. Δεν τον βάζουμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Προτιμώ να τον βάζω στο δεύτερο, να είναι ένας παράγοντας έκπληξης για τον αντίπαλό μας. Πριν από χρόνια με ρωτούσατε το ίδιο για τον Ντρέιπερ που έπαιζε επίσης μόνο στο δεύτερο μέρος. Οι αγώνες διαρκούν 40 λεπτά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και το χειρότερο. Ο Τζέισι προσφέρει πολλά στο παιχνίδι μας. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρχεται από τον πάγκο και αυτό λέει πολλά για τη νοοτροπία του».