Μπαρτζώκας: «Ματς ειδικών συνθηκών με ΤΣΣΚΑ»

Gazzetta team
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε πως η Χίμκι πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος.

Ο Έλληνας προπονητής είπε: «Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών, επειδή φαίνεται πως έχουν καταφέρει το στόχο μας, αλλά υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια, για να δούμε σε τι θέση θα καταλήξουμε. Ένα άλλο θέμα είναι ότι επιστρέψαμε το πρωί στις 09:00, οπότε υπάρχει μια κούραση. Επίσης, έχουμε θέματα στο ρόστερ, που σημαίνει ότι είμαστε αντιμέτωποι με πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Όπως και να έχει, πρέπει να παίξουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στο παιχνίδι. Φυσικά θα μας δώσουν ώθηση και οι οπαδοί μας. Θέλουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται».

Από πλευράς παικτών, ο Άντονι Γκιλ πρόσθεσε: «Μπήκαμε στα playoffs, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για εμάς. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αν κάνουμε μερικές ακόμα νίκες, θα τερματίσουμε ψηλότερα και θα δούμε αν έχουμε πλεονέκτημα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμη από την αρχή του παιχνιδιού και να είμαστε ανταγωνιστικοί».