EuroBasket, Λιθουανία - Γερμανία: Η φάση που οι Λιθουανοί έκαναν ένσταση (vid)

Newsroom
EuroBasket, Λιθουανία - Γερμανία: Η φάση που οι Λιθουανοί έκαναν ένσταση (vid)

bet365

Δείτε τον λόγο που η Λιθουανία έκανε ένσταση για λάθος των διαιτητών και μια... χαμένη βολή στο ματς με τη Γερμανία.

Ο αγώνας της Λιθουανίας με τη Γερμανία κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, εκεί όπου η παρέα του Ντένις Σρούντερ επικράτησε με 107-109 κι έριξε τη Lietuva στο 0-3 στον Β' όμιλο, βάζοντας δύσκολα ενόψει της συνέχειας.

Στο 1:26 για το τέλος της τρίτης περιόδου και με τον δείκτη του σκορ στο 60-63 για τη Γερμανία, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας κέρδισε φάουλ και πήγε στις βολές ενώ οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνική ποινή τον πάγκο των Γερμανών για διαμαρτυρία.

Παρ' όλα αυτά, ο σέντερ των Πέλικανς εκτέλεσε μόνο τις βολές για το φάουλ, με τους διαιτητές να... παραβλέπουν την μία παραπάνω από την «τιμωρία» του Χέρμπερτ και τους Λιθουανούς να κάνουν ένσταση!

«Ακόμη δεν καταλαβαίνω πώς ο διαιτητής δεν μας άφησε να εκτελέσουμε ακόμη μία βολή για την τεχνική ποινή. Πήγα σε εκείνον για να του υπενθυμίσω πως έπρεπε να έχουμε ακόμη μία βολή αλλά με αγνόησε» εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των Λιθουανών, Κάζις Μακσβίτις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα