Ελλάδα - Ιταλία, EuroBasket 2022: Ο Παπαγιάννης επέστρεψε στα παρκέ μετά από 100 μέρες (vid)

Newsroom
Ελλάδα - Ιταλία, EuroBasket 2022: Ο Παπαγιάννης επέστρεψε στα παρκέ μετά από 100 μέρες (vid)

bet365

O Γιώργος Παπαγιάννης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για το ματς με την Ιταλία και επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς για πρώτη φορά έπειτα από τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό στους περσινούς τελικούς της Basket League.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ταλαιπωρήθηκε το καλοκαίρι από πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο που έθεσε σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο EuroBasket 2022 ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην τελική 12άδα.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με την Κροατία όμως τέθηκε στη διάθεση του Ιτούδη για το ματς με τους Ιταλούς και πάτησε παρκέ στα 2:27 για το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Παπαγιάννης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 17 Ιουνίου στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 93-74 για το 3-0 των «ερυθρόλευκων» που κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Στο ενδιάμεσο, δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής, δίχως να παίξει στα φιλικά και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Σερβία και το Βέλγιο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα