Καλάθης: «Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, μεγάλος στόχος το μετάλλιο»

Καλάθης: «Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, μεγάλος στόχος το μετάλλιο»

Newsroom
Καλάθης: «Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, μεγάλος στόχος το μετάλλιο»

bet365

Ο Νικ Καλάθης μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ και τόνισε τον μεγάλο στόχο της Εθνικής που καταλήγει στο μετάλλιο, μέσα από μία διαδικασία όπου η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.

Η Ελλάδα αναχωρεί την Τετάρτη (31/08) για το Μιλάνο ενόψει των αγώνων για τους ομίλους του Eurobasket 2022 και ο Νικ Καλάθης στάθηκε στο να παραμείνει η ομάδα υγιής εξαιτίας και των τραυματισμών που την σημάδεψαν το περασμένο διάστημα και έφτασε στον μεγάλο στόχο του μεταλλίου.

Αρχικά, ο Καλάθης ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε έναν μήνα να γνωριστούμε καλύτερα. Προφανώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά ελπίζω να είναι όλοι πλέον υγιείς. Ο στόχος είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Το μετάλλιο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά προηγούνται πολλά παιχνίδια».

Ενώ μίλησε και για τον στόχο της Εθνικής και τί θα πρέπει να προσέξει η ομάδα: «Πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και μετά να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Υπάρχουν τα power rankings, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πιστεύω πάντως έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο Eurobasket και ελπίζω να το δείξουμε.


Τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου είναι τα πιο σημαντικά, οπότε θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι από την πρώτη μέρα. Κάθε μέρα θα είναι δύσκολη στη διοργάνωση, κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, με διαφορετικά εμπόδια και τακτική. Ελπίζω να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ, που είναι τεράστια βοήθεια για μας. Ελπίζω να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο στο Eurobasket».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα