Εθνική Παίδων: Για το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U16 κόντρα στη Γαλλία

Εθνική Παίδων: Για το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U16 κόντρα στη Γαλλία

bet365

Η Εθνική Παίδων δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του EuroBasket U16 και το βράδυ του Σαββάτου (20/8, 19:45) θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στη Γαλλία.

Το εμπόδιο της Λιθουανίας στον ημιτελικό του EuroBasket U16 που διεξάγεται στα Σκόπια αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την Εθνική Παίδων που ηττήθηκε με 77-61.

Πλέον η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στο τουρνουά και το χάλκινο μετάλιο στον μικρό τελικό κόντρα στη Γαλλία που υποτάχθηκε στην Ισπανία.

«Η ήττα δεν ακυρώνει την επιτυχία αυτών των παιδιών και δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την υπερηφάνεια που νιώθουμε για όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, οφείλουμε και θα δώσουμε μία ακόμα μάχη» εξήγησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Ζιάγκος ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους.

Το σημερινό (20/8) πρόγραμμα

Μικρός τελικός
19:45 Ελλάδα - Γαλλία
Τελικός
20:00 Λιθουανία - Ισπανία

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα