Αταμάν: «Πιθανότατα ο Λάρκιν θα παίξει στα παιχνίδια στην Ελλάδα»

Αταμάν: «Πιθανότατα ο Λάρκιν θα παίξει στα παιχνίδια στην Ελλάδα»

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Πολωνίας και αποκάλυψε πως ο Σέιν Λάρκιν πιθανόν να επιστρέψει στο παρκέ στο τουρνουά Ακρόπολις.

Η Εθνική Τουρκίας συνεχίζει την περίοδο προετοιμασίας της ενόψει του Eurobasket 2022 και το βράδυ της Κυριακής (14/08) επικράτησε της Πολωνίας με 94-78 με κεντρικό πρόσωπο τον Τσεντί Οσμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε στη διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τον Σέιν Λάρκιν, ωστόσο μετά την λήξη του φιλικού αγώνα με τους Πολωνούς μίλησε στους δημοσιογράφους και θέλησε να αποκαλύψει το πότε θα ενσωματωθεί ο 29χρονος γκαρντ στο αγωνιστικό πλάνο.

Αρχικά δήλωσε πως «Είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και προχωράμε μπροστά πιάνοντας τους στόχους μας. Ο Σέιν Λάρκιν, ο Αλπερέν Σενγκούν και ο Σερτάκ Σανλί που είναι βασικά μέλη της ομάδας δεν αγωνίστηκαν σήμερα. Παρόλα αυτά, μοιράσαμε την μπάλα σωστά και ήμασταν καλοί στην άμυνα αρκετές στιγμές».

Ενώ στην συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο, ο Αταμάν είπε: «Την Τρίτη πετάμε για Την Αθήνα και θα παίξουμε άλλα 3 παιχνίδια εκεί, αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Ο Λάρκιν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, παίρνει μέρος σε προπονήσεις, αλλά κάνει και ατομικά προγράμματα. Πιθανότατα θα αρχίσει να παίζει με αυτά τα παιχνίδια στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε φρέσκο Λάρκιν για τα παιχνίδια με Λετονία και Σερβία στα προκριματικά του Παγκοσμίου, αλλά και τον κύριο στόχο μας, το Eurobasket 2022».

Η Τουρκία θα εκκινήσει την πορεία της στο τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στην Γεωργία (17/08), θα ακολουθήσει το ματς με τον Πολωνία (18/08) και θα ρίξει την αυλαία ως αντίπαλος της Ελλάδας την τελευταία μέρα (19/08).

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα