Ζιάγκος: «Να κρατήσουμε αναλλοίωτες τις σταθερές μας στο νοκ άουτ ματς»

Ζιάγκος: «Να κρατήσουμε αναλλοίωτες τις σταθερές μας στο νοκ άουτ ματς»

Newsroom
Ζιάγκος: «Να κρατήσουμε αναλλοίωτες τις σταθερές μας στο νοκ άουτ ματς»

bet365

Η Εθνική Παίδων πανηγύρισε το 3/3 στο Eurobasket U16 με τη νέα εκκωφαντική νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο και ο Βαγγγέλης Ζιάγκος σχολίασε την παρουσία της ομάδας του στη διοργάνωση μέχρι στιγμής.

Η Ελλάδα επικράτησε και στον τρίτο αγώνα των ομίλων του Eurobasket U16 απέναντι στο Μαυροβούνιο και συνέχισε τις μέχρι στιγμής τρομερές εμφανίσεις της, παρά το αρχικό σοκ από τον τραυματισμό του Λευτέρη Λιοτόπουλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Παίδων, Βαγγέλης Ζιάγκος, στάθηκε στην διαχείριση αυτής της είδησης από τους παίκτες του μοιράζοντας συγχαρητήρια, ενώ τόνισε την ανάγκη να κρατηθούν αναλλοίωτες οι αρχές που έχει «χτίσει» η ομάδα και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λετονία στη φάση των «16».

«Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ο λόγος όμως που δικαιούνται τα παιδιά τα συγχαρητήρια όλων μας έχει να κάνει με το πως αντέδρασε η ομάδα μετά το αρχικό μας μούδιασμα από τον τραυματισμό του Λευτέρη (Λιοτόπουλου), ο οποίος παρά τον τραυματισμό του θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίχτες του μέχρι το τέλος. Επόμενος στόχος να αγωνιστούμε με τις σταθερές μας και τις αξίες μας αναλλοίωτες στο νοκ άουτ. Η μικρή μονοήμερη ανάσα μας δίνει τη δυνατότητα να συμμαζέψουμε μικρά ιατρικά θεματάκια και να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Καλή επιτυχία στο Μαυροβούνιο στη συνέχεια της διοργάνωσης» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του ματς.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα