Εθνική Παίδων: Ο Λιοτόπουλος χάνει το υπόλοιπο του EuroBasket U16

Εθνική Παίδων: Ο Λιοτόπουλος χάνει το υπόλοιπο του EuroBasket U16

Εθνική Παίδων: Ο Λιοτόπουλος χάνει το υπόλοιπο του EuroBasket U16

bet365

Με μία σημαντική απουσία θα συνεχίσει η Ελλάδα στο EuroBasket Παίδων, αφού ο Λευτέρης Λιοτόπουλος τραυματίστηκε και θα χάσει τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Εθνική Παίδων θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο του EuroBasket U16 δίχως τον Λευτέρη Λιοτόπουλο της ακαδημία ΔΕΚΑ, ο οποίος τραυματίστηκε στην επικράτηση κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία (78-48).

Στα δύο ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί μέτρησε 9.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Την είδηση αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο Λιοτόπουλος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον δεξιό καρπό του. «Μπράβο στα παιδιά μας και για απόψε, σε έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες και αντικειμενικές δυσκολίες που έδινε την πρώτη θέση στον όμιλο. Ήμασταν συνεπείς στα αμυντικά μας καθήκοντα και κρατήσαμε τη διαφορά σε χρονικές στιγμές που φάνηκε να χάνεται το μομέντουμ. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη.

Το επίπεδο των ομάδων που θα βρούμε μπροστά μας είναι πολύ υψηλό και καλούμαστε να προσαρμοστούμε άμεσα σε μια νέα συνθήκη λόγω της απουσίας του Λιοτοπουλου από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι συμπαίχτες του γνωρίζουν καλά όσα πρέπει να κάνουν και θα βγουν μπροστά», δήλωσε σχετικά ο Ζιάγκος.

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα