Ουκρανία - Πολωνία 88-60: Η αντίπαλος της Ελλάδας στο EuroBasket έκανε νίκη... δήλωση με Μιχάιλιουκ

Newsroom
Ουκρανία - Πολωνία 88-60: Η αντίπαλος της Ελλάδας στο EuroBasket έκανε νίκη... δήλωση με Μιχάιλιουκ

bet365

Με τον Μιχάιλιουκ κορυφαίο του αγώνα, η Ουκρανία πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί της Πολωνίας με 88-60, σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του EuroBasket που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ουκρανία, μία εκ των αντιπάλων της Εθνικής Ομάδας στον όμιλο που του EuroBasket που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, πέτυχε μία εμφατική νίκη με 88-60 επί της Πολωνίας στο φιλικό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Ο Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Μπαγκάτσκις, που μεν τον έλεγχο του αγώνα, διατηρώντας το προβάδισμα, όμως στο φινάλε ξέσπασε με ένα εντυπωσιακό επιμέρους 28-12.

Στους 12 πόντους μαζί με 5 ασίστ σταμάτησε ο γκαρντ των Ράπτορς, με τον Σάνον να προσθέτει 15 και τον Πουστοβόι άλλους 12, ενώ για τους Πολωνούς ο Πονίτκα που το τελευταίο διάστημα έχει μπλέξει σε έναν άτυπο... εμφύλιο με τον αδερφό του, σκόραρε 9.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 38-32, 60-48, 88-60

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα