Αταμάν: «Ο στόχος είναι ένα μετάλλιο στο Eurobasket και η συμμετοχή στο Mundobasket του 2023»

Newsroom
Αταμάν: «Ο στόχος είναι ένα μετάλλιο στο Eurobasket και η συμμετοχή στο Mundobasket του 2023»

bet365

Ο back to back πρωταθλητής Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν υποστήριξε ότι στόχος της Τουρκίας στο ερχόμενο Eurobasket είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας έθεσε τους στόχους που ο ίδιος αλλά και οι παίχτες του έχουν για το ερχόμενο Eurobasket.

«Η εθνική μας ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της την 1η Αυγούστου. Η μεγαλύτερή μας επιθυμία είναι ένα μετάλλιο στο Eurobasket και το δικαίωμα συμμετοχής στο Mundobasket του 2023. Μετά την back-to-back κατάκτηση της Euroleague, τώρα ξεκινάω με μεγάλο ενθουσιασμό τη δουλειά στην εθνική ομάδα. Μεγάλος στόχος μου, αλλά και όλων των παικτών είναι να φέρουμε την εθνική ομάδα και την τουρκική σημαία στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Μ’ αυτή την ευθύνη και την στήριξη των Τούρκων, φιλάθλων είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα κάνουν υπερήφανη τη χώρα».

Η Τουρκία βρίσκεται στον Α' Όμιλο του Eurobasket, το οποίο θα διεξαχθεί στην Γεωργία. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις εθνικές Ισπανίας, Μαυροβουνίου, Βουλγαρίας, Ολλανδίας και Γεωργίας. Ο Αταμάν έχει ήδη επιλέξει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Γεωργία.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα