EuroBasket: «Κόπηκε» ο Ουίλμπεκιν, με νατουραλιζέ τον Λάρκιν η Τουρκία

EuroBasket: «Κόπηκε» ο Ουίλμπεκιν, με νατουραλιζέ τον Λάρκιν η Τουρκία

Newsroom
EuroBasket: «Κόπηκε» ο Ουίλμπεκιν, με νατουραλιζέ τον Λάρκιν η Τουρκία

bet365

Η Τουρκία θα παραταχθεί στο EuroBasket με νατουραλιζέ τον Σέιν Λάρκιν αφού ο Σκότι Ουίλμπεκιν «κόπηκε» από την προεπιλογή μαζί με άλλα τέσσερα ονόματα.

Η Τουρκία θα διεκδικήσει τη διάκριση στο προσεχές EuroBasket με τον Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου, συμμετέχοντας στο Group A μαζί με τη Βουλγαρία, το Βέλγιο, τη Γεωργία, την Ισπανία και το Μαυροβούνιο.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25/7 η τουρκική ομοσπονδία ανακοίνωσε τα πέντε ονόματα που «κόπηκαν» από την προεπιλογή, ρίχνοντας τον αριθμό στα 19. Μεταξύ αυτών ο Σκότι Ουίλμπεκιν κι έτσι ο Σέιν Λάρκιν θα είναι ο νατουραλιζέ των Τούρκων στη διοργάνωση.

Πλην του Ουίλμπεκιν, «κόπηκαν» επίσης οι Ετζεμέν Γκιουβέν, Γκοκσενίν Κοκσάλ, Σαμέτ Γικγιτόγλου και Γιγκίτ Αρσλάν. Αναφορικά στους NBAers, υπάρχουν οι Τσεντί Οσμάν των Καβαλίερς, Φουρκάν Κορκμάζ των Σίξερς, Ομέρ Φαρούκ Γιουρτσεβέν των Χιτ και Αλπερέν Σενγκούν των Ρόκετς.

Οι 19 παίκτες της προεπιλογής

Αλπερέν Σενγκούν
Μπερκ Ουγκουρλού
Μπουγκραχάν Τουντσέρ
Τσεντί Οσμάν
Ντόγκους Οτζεμίρογλου
Εγκεχάν Αρνά
Φουρκάν Χαλταλί
Φουρκάν Κορκμάζ
Καρτάλ Οζμιζράκ
Μελίχ Μαχμούτογλου
Μετετσάν Μπιρσέν
Μουχσίν Γιασάρ
Ουνουράλπ Μπιτίμ
Ομέρ Φαρούκ Γιουρτσεβέν
Σαντίκ Εμίρ Καμπατσά
Σκότι Ουίλμπεκιν
Σερτάκ Σανλί
Σέιν Λάρκιν
Σεχμούς Χαζέρ
Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα