Εθνική Γυναικών: Δεν παίζει η Σταμολάμπρου με Σερβία

Νίκος Καρφής
Μεγάλη απουσία για την Εθνική Γυναικών στο ματς κόντρα στην Σερβία (13:00, ΕΡΤ SPORTS 3), αφού δεν θα αγωνιστεί η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Συνεχίζεται η ατυχία για την Εθνική Γυναικών και τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό. Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο ματς της Ελλάδας στον όμιλο κόντρα στη Σερβία (13:00, ΕΡΤ SPORTS 3) αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση. Η Σερβία θεωρείται η κορυφαία ομάδα στον όμιλο μας και στην πρεμιέρα της νίκησε την Ιταλία.

Η απουσία της Σταμολάμπρου έρχεται να προστεθεί και στην κομβική απώλεια της Χριστινάκη, η οποία υπέστη μερική ρήξη χιαστού και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας μας στα γήπεδα της Ισπανίας.

Στην πρεμιέρα η Εθνική μας ηττήθηκε με 70-55 από το Μαυροβούνιο, ενώ έχει να παίξει και με την Ιταλία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Χωρίς την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου θα αγωνιστεί η Εθνική Γυναικών στο σημερινό (13.00) παιχνίδι με την Σερβία λόγω του προβλήματος στην μέση που αντιμετωπίζει την τελευταία εβδομάδα η διεθνής γκαρντ.