Λιόλιος: «Πρέπει να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, να μας ενώσει…»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λιόλιος: «Πρέπει να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, να μας ενώσει…»

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος προχώρησε σε μια πρόταση μέχρι τις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ, λέγοντας ότι οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Κωστής Ζομπανάκης είναι οι κατάλληλοι για προσωρινή διοίκηση.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πήρε να πάρει την διοίκηση Πρωτοδικείου, έκανε την δική του πρόταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προτείνω δημοσίως σε όλους, και στους συνυποψηφίους μου! Όπως και όλα τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ., να πάμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής να πάμε στην επόμενη μέρα με μοναδικό στόχο, η προσωρινή διοίκηση να κάνει εκλογές! Ήταν εκεί παρών, πέραν από τον δικηγόρο μου και ο δικηγόρος του κυρίου Φασούλα, τον εμποδίσαμε! Πρέπει να πάμε μονιασμένοι, θα μιλήσω με τον κύριο Φασούλα και τον κύριο Παπανικολάου. Δεν πρέπει να είμαστε διχασμένοι».

Και συνέχισε: «Πρέπει να πάμε μονιασμένοι. Η επόμενη μέρα μας θέλει ενωμένους. Πρέπει να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, να μας ενώσει… Εγώ προσωπικά, τα ονόματα που θα προτείνω, είναι ο κύριος Γιαννάκης και ο κύριος Ζομπανάκης! Θέλουμε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να κάνουμε εκλογές. Είναι άτομα που θα είναι η… κόλλα μεταξύ μας. Θα μας κρατήσουν ενωμένους. Είμαστε εδώ για να τηρήσουμε τη νόμιμη διαδικασία. Να μιλήσουμε με όλα τα σωματεία, εντός κι εκτός μητρώου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα