Γκιουλιστάνης: «Το 55% των σωματείων στο μπάσκετ θα αποφασίζει για το σύνολο του αθλήματος»

Gazzetta team
Γκιουλιστάνης: «Το 55% των σωματείων στο μπάσκετ θα αποφασίζει για το σύνολο του αθλήματος»

bet365

Το μέλος του ΔΣ του ΕΣΚΑΝΑ, Κίμωνας Γκιουλιστάνης μίλησε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το μητρώο των αθλητών.

Ο Κίμωνας Γκιουλιστάνης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM, αναφέροντας πως λόγω του κορονοϊόυ, έχουν ενταχθεί στα μητρώα μόλις 515 σωματεία από τα παραπάνω από 1000 ενεργά σωματεία.

«Δημιουργείται ένα πρόβλημα δημοκρατικότητας, έτσι... Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το 55% των σωματείων θα αποφασίσει για το 100% των σωματείων του αθλήματος», ανέφερε ο Κίμωανας Γκιουλιστάνης.

Και συνέχισε, εξηγώντας πως η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, περί της παραχώρησης των αθλητικών κέντρων μόνο σε δηλωμένα σωματεία, σημαίνει πως αρκετοί αθλητές θα χάσουν τη δυνατότητα της αθλητικής δραστηριότητας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED