Κολοσσός: Δήλωσε συμμετοχή για τα προκριματικά του BCL

Κολοσσός: Δήλωσε συμμετοχή για τα προκριματικά του BCL

Κολοσσός: Δήλωσε συμμετοχή για τα προκριματικά του BCL

bet365

Ο Κολοσσός θέλει να δοκιμάσει την ευρωπαϊκή του προοπτική και δήλωσε συμμετοχή για τα προκριματικά του BCL.

Ο Κολοσσός Ρόδου έκανε το πρώτο βήμα. Δήλωσε συμμετοχή για τα προκριματικά του BCL και πλέον περιμένει. Η απόφαση της λίγκας αναμένεται να προκύψει σε εύλογο χρονικό διάστημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν το διάστημα ενός μηνός.

Ο Κολοσσός έχει τερματίσει στην 7η θέση της κατάταξης και προσπαθεί να γίνει η τέταρτη ομάδα από την Ελλάδα που θα αγωνιστεί στο BCL, αν υπολογίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής για τις θέσεις των ομίλων (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) έχουν το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ, ο Προμηθέας (πέρσι έπαιζε στο EuroCup) και η ΑΕΚ.

Στη Ρόδο γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν είναι εύκολο, αφού ο φάκελός του θα πρέπει να εγκριθεί από το BCL, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αν και εφόσον πάρουν το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή τους, είναι να διεκδικήσουν και τη διεξαγωγή ενός προκριματικού τουρνουά στο «σμαραγδένιο νησί».

Ευρωπαϊκή συμμετοχή σκοπεύει να αποστείλει και ο Άρης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα