Μούρθια: Τα... χώνει στη FIBA για «τη συμφωνία με τη Μάλαγα για το Final 4 του BCL»

Οι παίκτες της Μούρθια πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

bet365

Η πόλη που θα φιλοξενήσει το Final 4 του BCL (12-14/5) δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως η Μούρθια επέλεξε να επιτεθεί στη FIBA για τη φημολογούμενη συμφωνία της με την πόλη της Μάλαγα.

Αυτό το Final 4 ποιος θα πάρει; Η πόλη που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του BCL δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, με την ΑΕΚ και την Αθήνα να είναι ανάμεσα στις υποψήφιες. Όπως και η Μάλαγα.

Ωστόσο, η Μούρθια, αντίπαλος της Μάλαγα στην προημιτελική φάση, αποφάσισε να... ξεσπαθώσει απέναντι στη FIBA για την έντονη φημολογία που αναφέρει ότι η Μάλαγα θα πάρει το Final 4, εφόσον προκριθεί.

«Η Ανδαλουσία είναι ένας σημαντικός σπόνσορας του Basketball Champions League. Εχουν ήδη διαπραγματευτεί με τη Μάλαγα για να διοργανώσει το Final 4, αν προκριθεί. Έχουν ήδη συμφωνήσει και στην αντίστοιχη αμοιβή», είπε ο γενικός διευθυντής της Μούρθια, Αλεχάντρο Γκόμεθ. Και συνέχισε: «Όλοι μας βλέπουν σαν μια κατώτερη ομάδα από μία πόλη για την οποία δεν έχουν ενδιαφέρον, αλλά αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Δεν πρόκειται να τρελαθούμε ξέροντας ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

Και ο Γκόμεθ δεν έμεινε εκεί: «Όταν μία διοργάνωση έχει τόσο μεγάλο συμφέρον στην πρόκριση μιας ομάδας, έχουμε μόνο μία επιλογή, η οποία είναι να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Παίζουμε μπάσκετ, αποδεχόμαστε τα πάντα, θα τα δώσουμε όλα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να μιλήσουμε».

@Photo credits: BCL
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα