BCL: Οι «εκτελεστές» των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου στην καλύτερη πεντάδα του Νοεμβρίου (vids)

Δημήτρης Οικονόμου
BCL: Οι «εκτελεστές» των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου στην καλύτερη πεντάδα του Νοεμβρίου (vids)

bet365

Σορτς, Μπριθουέλα και Φόστερ αφού «σκότωσαν» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι αντίστοιχα, συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα του BCL για τον μήνα Νοέμβριο.

Με... ελληνικό χρώμα αν και δεν υπάρχει εκπρόσωπος των τριών ομάδων μας, ανακηρύχθηκαν οι παίκτες του μήνα Νοεμβρίου στο Basketball Champions League. Σορτς (Βόννη), Φόστερ (Ρίτας), Μπριθουέλα (Μάλαγα), Καλοϊάρο (Γαλατασαράι) και Χάνκινς (Χαποέλ Ιερουσαλήμ) αποτελούν τους πέντε εκλεκτούς για τον μήνα που μας πέρασε.

Οι τρεις πρώτοι βέβαια συνδέονται άμεσα με ΑΕΚ, Περιστέρι και ΠΑΟΚ. Ο Τι Τζέι Σορτς «σκότωσε» την Ένωση για δεύτερη φορά, μετά από το «διπλό» στα Λιόσια. Ο γκαρντ της Βόννης σκόραρε 27 πόντους και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης με τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στα οποία σκοράρει 25+ πόντους.

Ο Μάρκους Φόστερ από τη μεριά του έβαλε σε θέση πρόκρισης τη Ρίτας με τις δύο νίκες επί του Περιστερίου, σκοράροντας 24 πόντους στη Λιθουανία και άλλους 12 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Ντάριο Μπριθουέλα στο μεταξύ έφερε τη Μάλαγα στο απόλυτο 4/4 για τον όμιλό της και της εξασφάλισε την πρόκριση, σκοράροντας 27 πόντους στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» και άλλους 11 κόντρα στην Ντιζόν.

@Photo credits: Basketball Champions League
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα