Λυκογιάννης για τον τραυματισμό του Ντάρκο-Κέλι: «Φαίνεται ότι θα χάσει την χρονιά»

Λυκογιάννης για τον τραυματισμό του Ντάρκο-Κέλι: «Φαίνεται ότι θα χάσει την χρονιά»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο μέγεθος της ζημιάς του Ντάρκο-Κέλι, εξηγώντας παράλληλα ότι ο ΠΑΟΚ απέδειξε κόντρα στη Μάλαγα ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι σημάδεψε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάλαγα στο Martin Carpena, εκεί όπου οι Ισπανοί επικράτησαν με 77-63.

Ο γκαρντ των «ασπρόμαυρων» έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού.

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Αρχικώς, συγχαρητήρια στη Μάλαγα και τον φίλο μου, Ίμπον (σ.σ. Ναβάρο) για τη νίκη. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, πιστεύω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απόψε όμως στα τελευταία 4', η άμυνα της Ουνικάχα ήταν πολύ επιθετική. Στα όρια του φάουλ... Κάποιες φορές πάνω από τα όρια του φάουλ και δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Δεν είχαμε ενέργεια να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Ήλθαμε εδώ και δείξαμε ότι αξίζουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε πολύ λυπημένοι γιατί χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν κομβικός. Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Φαίνεται ότι θα χάσει την χρονιά. Έσπασε το μεγάλο κόκκαλο, έχει επίσης υποστεί ρήξη συνδέσμων».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα