Αγραβάνης: Ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking

Gazzetta team
Αγραβάνης: Ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking

bet365

Εντυπωσιακός ήταν ο Γιάννης Αγραβάνης κόντρα στον Ιωνικό, κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking,

Τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον Γιάννη Αγραβάνη του Μεσολογγίου

Το 3/3 είναι γεγονός για το Μεσολόγγι Baxi και είναι απόρροια πολλών παραμέτρων και μεταξύ αυτών, τη σταθερά καλή απόδοση κάποιων παικτών του. Ένας από αυτούς είναι ασφαλώς ο Γιάννης Αγραβάνης που έχει προλάβει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Basket League να σημειώσει τρία ρεκόρ καριέρας και να ισοφαρίσει ένα ακόμη.

Ο διεθνής φόργουορντ διανύει την τέταρτη σεζόν του στην Basket League και χθες με τους 20 πόντους του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Hellenic Coin, σημείωσε για δεύτερη φορά στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος, νέο ρεκόρ καριέρας. Μπήκε στη σεζόν έχοντας κορυφαία επίδοση τους 14 πόντους του τρίτου μικρού τελικού των πλέι οφ του 2019 (ΑΕΚ-Περιστέρι) και σημείωσε 15 στην πρεμιέρα με τον Άρη και 20 χθες.

Στατιστικά το χθεσινό ήταν το καλύτερο από τα 59 παιχνίδια του στην κατηγορία, με βάση του ranking. Είχε 24 βαθμούς, έξι περισσότερους από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Ρόδο και οχτώ περισσότερους από την κορυφαία επίδοση του στις προηγούμενες σεζόν -είχε 16 στο παιχνίδι του Περιστερίου με το Ρέθυμνο Cretan Kings της σεζόν 2018-19.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρη, ο Αγραβάνης έμεινε στο παρκέ για 31:55 και χθες για 31:49. Στις τρεις πρώτες σεζόν του στην κατηγορία, ρεκόρ του ήταν τα 26:24 του αγώνα του Περιστερίου με τον Άρη της σεζόν 2018-19.

Την περασμένη εβδομάδα εξάλλου, ο Αγραβάνης έκλεψε τρεις φορές την μπάλα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε φτάσει άλλες τρεις φορές σε αυτήν την επίδοση.

Ακόμη χθες ο φόργουορντ του Μεσολογγίου Baxi με τους 20 πόντους του ξεπέρασε τους 200 στην Basket League -κάτι που έκανε χθες και ο Γιάννης Σαχπατζίδης- ενώ ισοφάρισε τη μεγαλύτερη επίδοση εκτελεσμένων βολών του φετινού Πρωταθλήματος. Είχε 10 όσες ο Κερέμ Καντέρ στην 1η και ο Στίβεν Γκρέι στη 2η αγωνιστική.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα