ΠΑΟΚ: Ανάλυση του Παναθηναϊκού και τεστ για τους παίκτες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανάλυση του Παναθηναϊκού και τεστ για τους παίκτες

bet365

Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ θα μπει και πάλι στο παρκέ για να δώσει επίσημο αγώνα και αύριο (7/11) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό για τον Κώστα Μέξα είναι ότι δεν έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά προβλήματα καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Διαχειρίζεται βέβαια την κούραση των αθλητών από τη ρουτίνα των προπονήσεων. «Η καθημερινότητα όλων μας, είναι πλέον πολύ διαφορετική», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της. Το σημερινό (6/11) πρόγραμμα περιλάμβανε και τεστ COVID 19. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ανέφερε. «Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με τα απαραίτητα και τακτικά τεστ για τον COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας. Ακολούθησε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Βασιλείου και η προπόνηση της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας έδωσε έμφαση στην τακτική και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το πρωί του Σαββάτου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα