Φαβορί η ΑΕΚ για να είναι η επόμενη ομάδα του Παππά σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Gazzetta team
Φαβορί η ΑΕΚ για να είναι η επόμενη ομάδα του Παππά σύμφωνα με τις στοιχηματικές
Οι στοιχηματικές έβγαλαν τις πιθανές ομάδες που μπορεί να είναι η επόμενη για τον Νίκο Παππά. Φαβορί η «Ενωση», ποια ακολουθεί...

Ο Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Και σε αυτό δεν θα υπάρχει ο Νίκος Παππάς. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε πως «το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούργιο project δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας».

Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη ομάδα του 30χρονου γκαρντ; Οι στοιχηματικές εταιρείες ήδη έχουν βγάλει αποδόσεις και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Κι αυτό δεν ειναι άλλο από την ΑΕΚ!

Ομως δεν είναι μόνο η Ενωση σύμφωνα με τις στοιχηματικές που «παίζει» για τον Νίκο Παππά. Από Ελλάδα είναι και η δεύτερη ομάδα που δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες για να αποκτήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Προμηθέα.

Οσο για το εξωτερικό; Ούνικς και Βίρτους Μπολόνια είναι τρίτο και τέταρτο φαβορί (σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές) για την απόκτηση του Νίκου Παππά.

Μάλιστα, υπάρχει ακόμα και ο Ολυμπιακός στις στοιχηματικές και μάλιστα με μεγάλη απόδοση, για να πάρει τον 30χρονο γκαρντ.

Φυσικά υπάρχουν και οι ομάδες από την EuroLeague. Ποιες είναι αυτές; Η Μακάμπι έχει μεγάλη απόδοση κι ακολουθεί η Βιλερμπάν...

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα