Ρέθυμνο: Κρίσιμο Δ.Σ., όλα δείχνουν αποχώρηση Ζομπανάκη

Gazzetta team
Ρέθυμνο: Κρίσιμο Δ.Σ., όλα δείχνουν αποχώρηση Ζομπανάκη

bet365

Το μέλλον του Ρεθύμνου είναι αβέβαιο και άπαντες περιμένουν το Δ.Σ. της Παρασκευής (29/05, 19:30), στο οποίο ενδέχεται ο Κωστής Ζομπανάκης να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην κρητική ομάδα, είναι πολύ πιθανό ο Κωστής Ζομπανάκης να ανακοινώσει τους τίτλους τέλους.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει εμφανιστεί εξαιρετικά ενοχλημένος από όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η απουσία του από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (28/05) «φούντωσε» τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Παρασκευής (29/05), μετά το Δ.Σ. που θα κάνουν τα μέλη του Ρεθύμνου και στο οποίο ο πρόεδρος του θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν ο Ζομπανάκης αποχωρήσει από το Ρέθυμνο, αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει και η ομάδα από την Basket League.

Ωστόσο, αν παρθεί τελικά αυτή η σημαντική απόφαση, αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς αποχωρεί ένας άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνο ενίσχυε οικονομικά την ομάδα, αλλά έβρισκε και χορηγούς, λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα