Δουβής στο gazzetta.gr: «Δεν είπα ποτέ να βγει πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός»

Δουβής στο gazzetta.gr: «Δεν είπα ποτέ να βγει πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός»

Δουβής στο gazzetta.gr: «Δεν είπα ποτέ να βγει πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Σταύρος Δουβής δίνει την δική του εκδοχή στο gazzetta.gr για όσα έγιναν στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Το όνομα του Σταύρου Δουβή συζητήθηκε αρκετά τις τελευταίες ώρες, μετά το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Ο λόγος ότι φάνηκε να εκφράζει την αντίθεσή του στη θέση της ΑΕΚ για συνέχιση του πρωταθλήματος, τη στιγμή που είναι αντιπρόεδρός της (τα ίδια καθήκοντα έχει και στον ΕΣΑΚΕ).

Το ρεπορτάζ θέλει τον Σταύρο Δουβή να έχει ραντεβού το Σάββατο (23/05) με τον Μάκη Αγγελόπουλο, για να συζητήσουν όσα έγιναν, ενώ στην έρευνα που έκανε το gazzetta.gr για να δει τι πραγματικά συνέβη στο Δ.Σ. της Πέμπτης (21/05), εκφράστηκε η εξής άποψη:

«Ας τα βρει η ΑΕΚ με τον Δουβή. Ο πρώτος που τοποθετήθηκε ήταν ο Δουβής, που είπε “δεν πέφτει κανείς, πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, να το κάνουμε έτσι”, κι όλοι προχωρούσαμε με “ναι, ναι”, μέχρι που φτάσαμε στον Παναθηναϊκό, που είπε ότι “με συγκινεί όλο αυτό κι είναι δύσκολη η θέση μου”».

Ο ίδιος έδωσε την εκδοχή του στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι δεν επεδίωξε την ανάδειξη καμίας ομάδας σε πρωταθλήτρια, ειδικά από την στιγμή που βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και ξέρει τι γίνεται.

«Στην ψηφοφορία που έγινε, ο καθένας είπε την άποψή του. Αρκετοί, περίπου οκτώ - δέκα άτομα, είπαν να βγει πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είπε "όχι" κι εγώ είπα να παραμείνει η βαθμολογία ως έχει. Ούτε πρωταθλητής, ούτε δευτεραθλητής, ούτε τίποτα. Δεν είπα καθόλου - κι υπάρχει απόδειξη για αυτό, γιατί είναι καταγεγραμμένο - ότι ανακηρύσσεται πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός. Για χ, ψ λόγους το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, ότι κάποιος ανακηρύσσεται πρωταθλητής», υποστήριξε σχετικά ο παλαίμαχος διαιτητής και παίκτης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα