Καντζούρης: «Δίκαιη νίκη, είχαμε ενέργεια και χαρακτήρα»

Καντζούρης: «Δίκαιη νίκη, είχαμε ενέργεια και χαρακτήρα»

Καντζούρης: «Δίκαιη νίκη, είχαμε ενέργεια και χαρακτήρα»

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, ο Ηλίας Καντζούρης πανηγύρισε τη νίκη και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο προπονητής του Ηρακλή είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ηρακλή. Ακούγεται τετριμμένο αυτό που θα πω, αλλά είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα ότι η νίκη ανήκει 100% στους παίκτες, γιατί θεωρώ ότι μέσα σε τρεις προπονήσεις, από την Τετάρτη που αναλάβαμε, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα, μόνο την ψυχολογία. Θεωρώ ότι πραγματικά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, στο σημείο που χάσαμε τη διαφορά, στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Κατάφερε να ανακάμψει, να επανακτήσει τα ηνία του αγώνα και θεωρώ ότι με πολύ καλές άμυνες στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήραμε μια δίκαιη νίκη, η οποία σίγουρα μας επιτρέπει να βλέπουμε το αύριο με καλύτερο μάτι. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Για τα σημεία που θεωρεί ότι έκριναν το παιχνίδι, δήλωσε: «Νομίζω ότι για όποιον είδε το παιχνίδι, η διαφορά των 16 πόντων δεν αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού. Απλά θεωρώ ότι εκεί που ήταν πραγματικά κρίσιμο το σημείο του αγώνα, υπερτερήσαμε ενεργειακά. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικές οι άμυνες που βγάλαμε σε πολύ κρίσιμες επιθέσεις του Πανιωνίου. Θεωρώ ότι βάλαμε 1-2 σουτ που μας έδωσαν καλύτερη ψυχολογία και από εκεί και πέρα στο τέλος η εξέλιξη ήταν διαφορετική».

Συνέντευξη τύπου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Su Casa - ΗΡΑΚΛΗΣ (60-76)