Πολύ κοντά σε συμφωνία Άρης - Λοβέτ για δυόμιση χρόνια

Πολύ κοντά σε συμφωνία Άρης - Λοβέτ για δυόμιση χρόνια

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πολύ κοντά σε συμφωνία Άρης - Λοβέτ για δυόμιση χρόνια

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μάρκους Λοβέτ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκάρι Τάλτον στον Άρη καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε προφορικό επίπεδο και απομένει να υπογραφεί το συμβόλαιο.

Η απόφαση αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό του Άρη είναι δεδομένη και προς αυτήν την κατεύθυνση προβλέπεται να αποτελέσουν παρελθόν τόσο ο Γκάρι Τάλτον όσο και ο Τζόρτζε Γκάγκιτς.

Το gazzetta.gr είχε αναφερθεί στις προχωρημένες συζητήσεις του Άρη με τον 23χρονο Αμερικανό γκαρντ, Μάρκους Λοβέτ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη έφτασαν στο επίπεδο της προφορικής συμφωνίας. Απομένει να «πέσουν» οι υπογραφές στο συμβόλαιο για δυόμιση χρόνια.

Ούτως ή άλλως, αυτό ήταν το σημείο διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» ήθελαν να συμπεριληφθούν υψηλές ρήτρες, στην περίπτωση που ο παίκτης θελήσει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ή το αντίστοιχο του 2021. Τελικώς, βρέθηκε η χρυσή τομή και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Ο Λoβετ θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Τάλτον, ενώ την ίδια τύχη θα έχει και ο Τζόρτζε Γκάγκιτς. Στην περίπτωση του Σέρβου σέντερ, ο τελευταίος ουσιαστικά πληρώνει τον κακό σχεδιασμό και την απουσία αθλητικού ψηλού. Υπό αυτές τις συνθήκες, κάποιος πρέπει να «θυσιαστεί», αυτός θα είναι ο Γκάγκιτς, με σκοπό να καλυφθεί το αγωνιστικό κενό και να ενισχυθεί η ομάδα στο κομμάτι της αθλητικότητας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα