Η ΕΚΟ χορηγός στην Basket League

Η ΕΚΟ χορηγός στην Basket League

Η ΕΚΟ χορηγός στην Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ βρήκε στο «πρόσωπο» της ΕΚΟ χορηγική συνεργασία με την οποία θα πορευτεί. 

Λίγο πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, η διοργανώτρια Αρχή βρήκε χορηγό.

Η ΕΚΟ είναι η εταιρεία η οποία θα συμπορευθεί με την Basket League. Οι δύο πλευρές μάλιστα συμφώνησαν σε τριετή (1+1+1 χρόνια) συνεργασία, η οποία ωστόσο κάθε καλοκαίρι θα επανεξετάζεται. Για τα δύο πρώτα χρόνια, το ποσό που προβλέπεται αγγίζει τις 850.000 Ευρώ, ενώ αν ενεργοποιηθεί και ο τρίτος χρόνος, τότε τη σεζόν 2021-22 η χορηγία θα είναι αξίας 1.000.000 ευρώ. 

Η πρόταση της ΕΚΟ περιγράφει το συνολικό ποσό μοιρασμένο σε διαφορετικές δράσεις (All Star game, εκδηλώσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, λειτουργικά έξοδα) και με δεδομένο ότι η σύμβαση δεν έχει υπογραφεί (οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται), ακόμη παραμένει άγνωστο πόσα από αυτά τα χρήματα θα μοιραστούν οι 14 ομάδες. Από την πλευρά του Συνδέσμου, πάντως, γίνεται προσπάθεια ώστε το σύνολο του ποσού να μοιραστεί στις 14 ομάδες. 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (19/9) συνεδρίαση του εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο μετά την σχετική πρόταση, να προχωρήσει σε συζητήσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας, με την εταιρεία  ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ανάληψη της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League. 

«Η πρόταση για την Κεντρική Χορηγία από μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας σε «βάθος» χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γαλατσόπουλος και εξήγησε: «Δίνει έμφαση στην ανάταση της εικόνας του Πρωταθλήματος.

Βασίζεται σε διαχρονικές αρχές που μας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά, τις οικογένειες, και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Δίνει σημασία στις υποδομές των γηπέδων μας, διασφαλίζει τις προσπάθειες μας για το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μας φέρνει πιο κοντά σε σύγχρονους τρόπους προβολής σε συνεργασία με τους τηλεοπτικούς παρόχους.

Αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του μπάσκετ και του Πρωταθλήματος, κάτι που απαιτούν οι υγιείς φίλαθλοι και το σύγχρονο επιχειρείν, οι αιμοδότες χορηγοί μας».

«Ο ΕΣΑΚΕ άντεξε και θα είναι και φέτος και του χρόνου εδώ δυνατός και ενωμένος για ακόμη πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις», επισήμανε ο κ. Γαλατσόπουλος και τόνισε: «Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ διατηρήθηκε. Η υπογεγραμμένη σύμβαση για την επόμενη σεζόν θα τηρηθεί.  Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανανέωση δύο χορηγικών συμφωνιών με την «Υδρόγειο Ασφαλιστική» και την «Avance».

Επίσης, αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί το site του ΕΣΑΚΕ και τα Social Media για την καλύτερη προβολή και ανάδειξη της Basket League, την προσέγγιση των πιο νέων σε ηλικία και την διεύρυνση του κοινού του Πρωταθλήματος.

Στη σημερινή (19/9) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, επιπροσθέτως:

* Εγκρίθηκε η Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και η Οικονομική Εγκύκλιος.

* Εγκρίθηκε η συμφωνία με την «METLIFE» για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών.

* Ανανεώθηκε η συνεργασία με την «Galanis Sports Data» για τη στατιστική κάλυψη του Πρωταθλήματος 2019-20.

* Εγκρίθηκε η συγκρότηση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet