Ο Άρης θέλει τον Μίλαν Μιλόσεβιτς

Ο Άρης θέλει τον Μίλαν Μιλόσεβιτς

Ο Άρης θέλει τον Μίλαν Μιλόσεβιτς

bet365

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι η βασική επιλογή του Άρη για τη θέση «4», αλλά η περίπτωση του Μαυροβούνιου φόργουορντ είναι εξαιρετικά δύσκολη για οικονομικούς λόγους.

Υποχρεωμένος να λειτουργήσει υπό το καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών, ο Άρης πολύ λογικά τσέκαρε όλες τις περιπτώσεις των παικτών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει. Η περίπτωση του Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι διαφορετική γιατί ο έμπειρος φόργουορντ θα ενδιέφερε και υπό φυσιολογικές συνθήκες, αν δηλαδή οι «κίτρινοι» είχαν τη δυνατότητα πραγματοποίησης ελεύθερων μεταγραφών.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» όχι απλά τσέκαραν, αλλά μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης με τον ατζέντη του αθλητή προτείνοντας συνεργασία τουλάχιστον ενός έτους. Ωστόσο, το κασέ του παίκτη στην παρούσα φάση είναι απαγορευτικό καθώς ζητάει ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ και φυσικά ο Άρης δεν έχει τη δυνατότητα να το προσφέρει.

Μένει να φανεί το πώς θα διαχειριστεί ο Άρης την υπόθεση. Αν δηλαδή ο Βαγγέλης Αγγέλου επιλέξει να κρατήσει… ανοιχτή πόρτα και να περιμένει. Το πιθανότερο είναι πάντως να γίνει εκ νέου συζήτηση μετά την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα