Κλαρκ: «Επέστρεψα στο Περιστέρι, γιατί με εμπιστεύτηκε»!

Gazzetta team
Κλαρκ: «Επέστρεψα στο Περιστέρι, γιατί με εμπιστεύτηκε»!

bet365

Ο Κίκι Κλαρκ θα αγωνιστεί στην Basket League με το Περιστέρι και μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για την απόφασή του να ξαναφορέσει τη φανέλα του Περιστερίου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη Γαλλία: «Ένιωσα ότι ήταν το σωστό να επιστρέψω στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι και μου έδωσε την ευκαιρία να επανέλθω σε ένα δυνατό επίπεδο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Σε αυτό το νέο της ξεκίνημα θα κάνω ό,τι μπορώ για να την βοηθήσω».

Για τους στόχους που έχει: «Η βασική μου επιδίωξη, πρώτα απ’ όλα, είναι να έχω άλλη μια υγιή σεζόν και έτσι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή σε μια λίγκα, που αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική, και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την είσοδο μας στα playoffs».

Για τις αναμνήσεις που κρατάει από την πρώτη σεζόν στο Περιστέρι: «Πιστεύω το γεγονός ότι καταφέραμε τον στόχο μας, να πάρουμε τον τίτλο, ανεβαίνοντας απευθείας στην Α1 και παράλληλα τελειώσαμε την χρονιά έχοντας υγεία, είναι αυτό που θα θυμάμαι από την σεζόν που μας πέρασε».

Για τον κόσμο του Περιστερίου: «Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν με την ίδια θέρμη και πάθος την ομάδα μας, όπως έκαναν και την περασμένη σεζόν. Θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι και πραγματικά τους χρειαζόμαστε, ώστε να ενισχύσουν αυτή τη νέα προσπάθεια και να συμβάλουν για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα