Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής
Η 18η «στροφή» της Stoiximan GBL βρίσκεται προ των πυλών, με την ΕΟΚ να κάνει γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις έξι προγραμματισμένες αναμετρήσεις που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (07-08/02).
Το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (08/02, 13:00), ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Τσιμπούρης, Θεονάς και Τσάνταλη, ενώ το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα (08/02, 16:00), θα διευθύνουν οι Τσαρούχα, Μαρινάλης και Αγγελής.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL:
Σάββατο 7/2
Δείτε Επίσης
AEK: Η Βασίλισσα των ανατροπών (vid)Καλλιθέας 15.45 Κολοσσός H Hotels Collection-ΠΑΟΚ Καρπάνος-Μαγκλογιάννης-Λεβεντάκος (Μωυσιάδης)
Γλυφάδας 16.00 Πανιώνιος Cosmorama Travel-Μύκονος Παπαπέτρου-Κατραχούρας-Αναστασιάδης Β (Κουλούρης)
Sunel Arena 18.00 ΑΕΚ-Μαρούσι Chery Τηγάνης-Μαρτινάκος-Σπυρόπουλος (Παπάντος)
Ανδρέας Παπανδρέου 18.15 Περιστέρι -Ηρακλής Πουρσανίδης-Χριστινάκης-Μπακάλης (Διμπινούδης)
Κυριακή 8/2
ΣΕΦ 13.00 Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola Τσιμπούρης-Θεονάς-Τσάνταλη (Ηπιώτης)
Γιάννης Μπουρούσης 16.00 Καρδίτσα Ιαπωνική-Παναθηναϊκός AKTOR Τσαρούχα-Μαρινάκης-Αγγελής (Τέγα)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

