Γιαννακόπουλος σε Μπαφέ: «Γιατί πλακωνόμαστε; Μα την Παναγία θέλω να είναι καλά οι Αγγελόπουλοι»

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος
Σε διάλογο που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Χρήστο Μπαφέ, ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων» είπε πως θέλει να είναι καλά οι Αγγελόπουλοι.

Με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Από την κλήρωση έγινε γνωστή η τριάδα των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά. Ο Παπαπέτρου με τον Θεονά σφύριξαν στον πρώτο τελικό και ο Μαγκλογιάννης στο Game 3.

Ωστόσο, το highlight της διαδικασίας ήταν η στιγμή της διακοπής της διαδικασίας και της μικρής έντασης που υπήρξε, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να λέει στον Χρήστο Μπαφέ:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα