Παναθηναϊκός: Χωρίς και τον Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς και τον Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
O Κώστας Αντετοκούνμπο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά την απουσία του Τζέριαν Γκραντ, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον μεγάλο του και «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η τρίτη αγωνιστική στη Β' φάση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, απόψε Δευτέρα (15/4, 20:15).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, πέρα από την απουσία του Τζέριαν Γκραντ λόγω ενοχλήσεων στο δεξί του γόνατο, έχει πλέον να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έμεινε και αυτός εκτός αποστολής εξαιτίας μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Μέχρι στιγμής στους αγώνες του πρωταθλήματος, ο Έλληνας φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο 7,11 πόντους σε 14:44 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα