Ρεκόρ καριέρας ο Αντετοκούνμπο: «Σλούκας και Βιλντόζα με κάνουν να φαίνομαι καλός» (vids)

Ρεκόρ καριέρας ο Αντετοκούνμπο: «Σλούκας και Βιλντόζα με κάνουν να φαίνομαι καλός» (vids)

Newsroom
Αντετοκούνμπο Κώστας

bet365

Εξαιρώντας την παρουσία του στην G-League, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας όσον αφορά το σκοράρισμα ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι του ταιριάζει το μπάσκετ του Αταμάν εξηγώντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη για... μεγάλα πράγματα.

Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό παιχνίδι της καριέρας του όσον αφορά την παρουσία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Συγκεκριμένα ο Κώστας Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 20 πόντους έχοντας 7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 6/9 βολές ενώ «γέμισε» την στατιστική του με 8 ριμπάουντ και 3 τάπες!

Αυτή η επίδοση ισοδυναμεί με την πιο παραγωγική της καριέρας στην Ευρώπη καθώς είχε σκοράρει περισσότερο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην G-League. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε μετρήσει δύο φορές από 24 πόντους με τη φανέλα των South Bay Lakers, άλλη μία είχε 23 πόντους ενώ υπήρξαν και πέντε ματς στο σύνολο με 22 και 21 πόντους.

Στην Ευρώπη αυτή ήταν η πιο παραγωγική μέρα του, ξεπερνώντας τους 19 πόντους από ένα φιλικό ματς μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας τον Αύγουστο του 2022. Σε συλλογικό επίπεδο, το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 18 πόντοι που είχε πετύχει στις 16/4/2022 και πιο συγκεκριμένα την εποχή που αγωνιζόταν στην Βιλερμπάν με αντίπαλο την Παρί (8/11 σουτ, 2/2 βολές).

Αντετοκούνμπο: «Σλούκας και Βιλντόζα με κάνουν να φαίνομαι καλός»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Εμείς σε αυτά τα ματς πρέπει να παίζουμε καλά για να μπορούμε να ξεκουράζουμε τα παιδιά που παίρνουν πολύ χρόνο στην Euroleague. Πρέπει να παίζουμε δυνατά και να βελτιωνόμαστε» και συνέχισε:

«Μου ταιριάζει το στυλ του προπονητή. Και με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου πολύ στα pick n roll. Όταν βρίσκω ρυθμό με τον Σλούκα και τον Βιλντόζα όλα είναι πιο εύκολα και με κάνουν να φαίνομαι καλός. Ο Αταμάν μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε ελεύθερα αλλά παράλληλα όταν πρέπει παίζουμε σωστά και στο πέντε εναντίον πέντε.»

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα