Basket League: Πράξη τρίτη των ημιτελικών στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό και Περιστέρι

Ο Ντένμον απέναντι στον Παπαγιάννη στο Περιστέρι ΠαναθηναΪκός

bet365

Με τη σειρά των ημιτελικών στο 1-1, Παναθηναϊκός και Περιστέρι κοντράρονται στο ΟΑΚΑ για το προβάδισμα στον έναν εκ των δύο ημιτελικών της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League το Περιστέρι bwin (19:15, Live στο Gazzetta), με φόντο το προβάδισμα που θα δώσει... match ball σε έναν εκ των δύο «μονομάχων».

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους την πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα και στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» να πετύχουν μία σημαντική νίκη, φέρνοντας τη σειρά στο 1-1.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους θα έχουν μία επιστροφή, αυτήν του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος του Game 2 της σειράς αλλά θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση, η οποία με τη τροπή που έχουν πάρει οι ημιτελικοί είναι πάρα πολύ κρίσιμη.

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν απουσίες, πέραν των Σαμοντούροβ και Αβδάλα που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κάουνας για το ANGT. Στο Περιστέρι τώρα προφανώς η νίκη έφερε ένα ευχάριστο κλίμα. Ο Στέλιος Πουλιανίτης τόνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά στο ΟΑΚΑ και χαρακτήρισε παιχνίδια καρδιάς τα συγκεκριμένα ματς.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα φέρει τη σειρά στο 2-1 υπέρ του και έχει την ευκαιρία το Σάββατο (27/5 - 19:15) να κλείσει τη σειρά και να πάρει την πρόκριση στους τελικούς.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin 1-1

Game 1: Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin 101-57
Game 2: Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός 73-58
Game 3: Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin (23/5, 19:15)
Game 4: Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός (27/5, 19:15)
Game 5: Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin (30/5, 19:15) *

* Αν χρειαστεί

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα