Ολυμπιακός: Η... απορία του Φαλ για καλάθι του Μπολομπόι, το τελετουργικό με την Elite Academy και η αγάπη για τον Θρυλέοντα (vid)

Ολυμπιακός: Η... απορία του Φαλ για καλάθι του Μπολομπόι, το τελετουργικό με την Elite Academy και η αγάπη για τον Θρυλέοντα (vid)

Η απορία του Φαλ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε την παρακάμερα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των play-offs.

Συνήθως οι παίκτες είναι εκείνοι που προσελκύουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων για μια φωτογραφία ή για μια φανέλα.

Όμως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, εκείνος που είχε την τιμητική του ήταν ο Θρυλέων καθώς ένας λιλιπούτειος φίλος του Ολυμπιακού εξέφρασε την αγάπη του για τη μασκότ των «ερυθρολεύκων» θέλοντας να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Στην παρακάμερα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε επίσης το γνωστό τελετουργικό πριν από τα ματς υπό το βλέμμα της καλεσμένης «ELite Academy» αλλά και τα όσα συνέβησαν πριν , κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του ματς.

Κερασάκι στην τούρτα; Η έκφραση του Μουστάφα Φαλ ύστερα από ένα καλάθι του Τζοέλ Μπολομπόι. Αν εστιάσετε στην φωτογραφία θα... καταλάβετε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα