Μπέικον: Με το ένα πόδι στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό!

Μπέικον: Με το ένα πόδι στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό

bet365

Βαρύ κλίμα επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τον Ντουέιν Μπέικον μετά και το 3ο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Κοντά στην έξοδο.

Άδοξα αναμένεται να τελειώσει η καριέρα του Αμερικανού φόργουορντ στον Παναθηναϊκό! Η τρίτη ήταν και η... φαρμακερή για τον Ντουέιν Μπέικον ο οποίος θα δει... πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το ΟΑΚΑ!

Όπως ανέφερε το Gazzetta την Τετάρτη (26/4) τα πάντα ήταν ανοικτά για τον 27χρονο μπασκετμπολίστα μετά και το νέο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε την παραμονή του Game 2 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Και ότι ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από... τώρα από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν στο «τριφύλλι» το τέλος της σεζόν.

Έτσι και θα γίνει . Οι «πράσινοι» είχαν το δικαίωμα να βγουν από το συμβόλαιο του Μπέικον σε περίπτωση που δημιουργούσε προβλήματα, καθώς υπήρχαν συγκεκριμένες δικλείδες ασφαλείας οι οποίες τους κάλυπτε πλήρως. Έτσι ο Αμερικανός όχι μόνο δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό. Φυσικά η συμπεριφορά του Αμερικανού προκάλεσε απογοήτευση στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν ένα μεγάλο συμβόλαιο, συν τη δυνατότητα να ανανεωθεί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί το τέλος με τον Μπέικον, κάτι για το οποίο θα έχει τον τελευταίο λόγο ο Χρηστος Σερέλης, το «τριφύλλι» θα συνεχίσει στα play-offs με μόλις πέντε ξένους (Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γκουντάιτις, Γουίλιαμς) καθώς δεν έχει το δικαίωμα για άλλη αλλαγή έως και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα