Basket League: Match ball του Περιστερίου στα Λιόσια, για το 1-1 η ΑΕΚ

Κασελάκης εναντίον Φλιώνη

bet365

Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά του Περιστερίου απέναντι στην ΑΕΚ, με τη σειρά να μεταφέρεται στα Λιόσια και τους «κιτρινόμαυρους» να ψάχνουν τη νίκη της ισοφάρισης.

Πέραν της EuroLeague με τη δράση να κορυφώνεται στα παρκέ της Ευρώπης, η Basket League συνεχίζει με τα δικά της play-offs και ένα παιχνίδι της προημιτελικής σειράς.

Το Περιστέρι bwin μετά την επικράτησή του επί της ΑΕΚ, πηγαίνει στα Λιόσια (19:15, Live στο Gazzetta) για να παίξει το πρώτο από τα δύο match ball του στη σειρά. Οι «κιτρινόμαυροι» σαφώς θέλουν να βάλουν φρένο στα όνειρα του κόουτς Σπανούλη και της ομάδας του, οδηγώντας με νίκη τη σειρά στο τρίτο ματς.

Δύο ομάδες που γνωρίζονται πλέον παρα πολύ, έχοντας αγωνιστεί ήδη τέσσερις φορές μέσα στη σεζόν, με τις νίκες να μοιράζονται. Η ΑΕΚ επικράτησε στα πρώτα δύο παιχνίδια, ενώ το Περιστέρι κέρδισε τον ημιτελικό Κυπέλλου και το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς.

Πρωταγωνιστής της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο Μάρκους Ντένμον, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να μην μπορεί να πιστέψει όσα έκανε ο συμπαίκτης του, στις δηλώσεις που έκανε στο Gazzetta αμέσως μετά το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σιούτης, μέλος του προπονητικού σταφ της ΑΕΚ, προσκάλεσε τον κόσμο στα Λιόσια ώστε να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας για το 1-1.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα