Basket League: Με All-Star Game στην Καρδίτσα και SuperCup στη Ρόδο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Το All star game

bet365

Με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το πρωί της Μ.Πέμπτης (13/04), τα μέλη του ΕΣΑΚΕ έβαλαν τις βάσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν και οι συζητήσεις που ακολουθούν.

Όσο ο χρόνος για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Basket League μετρά πλέον αντίστροφα, ο σχεδιασμός και τα πλάνα της επόμενης σεζόν τίθενται επί τάπητος. Και μάλιστα, για πρώτη φορά, προτού καν δοθεί το τέλος στο τρέχον πρόγραμμα, τα μέλη του συνδέσμου έλαβαν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία εκείνου που θα ακολουθήσει.

Σε Δ.Σ εξπρές, με την συνεδρίαση να είναι διαδικτυακή, επικυρώθηκε η βαθμολογία στο τρέχον καλεντάρι, οριστικοποιήθηκε στο πρόγραμμα ενόψει των play-offs και τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν αρχικά τα δεδομένα της νέας χρονιάς.

Με απόφαση, λοιπόν, του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου, η κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12-13 Σεπτέμβρη, ήτοι 2 ημέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την προοπτική η διαδικασία να διεξαχθεί σε εορταστικό κλίμα από ενδεχόμενη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας, με την έναρξη των αγώνων της Basket League να ορίζεται για το διήμερο 6-7 Οκτώβρη.

Όσον αφορά το Super Cup, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του από την περιφέρεια Δωδεκανήσου το υπάρχον πλάνο μιλά για τη φιλοξενία του εκ νέου στο νησί της Ρόδου στις 29 και 30 του επόμενου Σεπτέμβρη, ενώ το All-Star Game μεταφέρεται στην Καρδίτσα (η παραμονή των Θεσσαλών στην Α1 κατηγορία και το νεότευκτο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" δίνουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για αποκέντρωση) και ο προγραμματισμός του αφορά τις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της νέας τάξης πραγμάτων που διέπει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, θα υπάρξουν εκ νέου συζητήσεις ώστε να προκύψουν αποφάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι και το σύστημα διεξαγωγής της Λίγκας και της τυχόν αλλαγές που χρειάζονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα