Αγγελόπουλοι: «Κάποιοι τρελαίνονται που ακούνε το μέχρι τέλους»! (vid)

Αγγελόπουλοι: «Κάποιοι τρελαίνονται που ακούνε το μέχρι τέλους»! (vid)

Newsroom
Αγγελόπουλοι: «Κάποιοι τρελαίνονται που ακούνε το μέχρι τέλους»! (vid)
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 και βραβεύτηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Η Θύρα 7, το μεγαλύτερο κίνημα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευσε τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μετά από τον αγώνα με τη Μακάμπι.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού πήραν το μικρόφωνο και ευχαρίστησαν τους οργανωμένους οπαδούς για την στήριξή τους στην απόφαση του «μέχρι τέλους».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το "μέχρι τέλους". Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον όλοι μαζί».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε από την πλευρά του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τα χρόνια που στηρίζετε τον Ολυμπιακό. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, Το "μέχρι τέλους" το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε… μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το "μέχρι τέλους" γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα