Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε μας λάθος, θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια»

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε μας λάθος, θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια»
Ο Μάκης Γιατράς μιλώντας μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν κάθε λάθος της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό της Καλλιθέας και... έκρυψε τη μπάλα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Super Cup μετά το άνετο 93-65.

Ο Μάκης Γιατράς, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στα λάθη των παικτών του, τα οποία οι «ερυθρόλευκοι» μετέτρεψαν σε πόντους λόγω της ποιότητας και του κορμού που διαθέτουν.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός των Πατρινών δήλωσε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια και άνετα! Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με την εικόνα που είχαμε δείξει και είχαμε εμείς πρώτα από όλα μέσα στην ομάδα από την προετοιμασία μας. Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος που κάναμε.

Φαίνεται από τη στατιστική, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και από κάποια βεβιασμένα σουτ που κάναμε και τα βρήκαμε όλα στους αιφνιδιασμούς. Οπότε άνοιξε η διαφορά και ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε.

Εμείς προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σίγουρα πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός, όμως, πραγματικά είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μπορεί να είναι αρχή, να έχει απουσίες, αλλά ξέρει τί γίνεται στο γήπεδο, έχει κορμό και μας έδειξε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα