Περιστέρι: Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Σπανούλη (vid)

Περιστέρι: Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Σπανούλη (vid)

Νίκος Καρφής
Περιστέρι: Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Σπανούλη (vid)

bet365

Στο Άλσος Περιστερίου το βράδυ της Πέμπτης (15/9) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Περιστερίου της νέας σεζόν για την.. αρμάδα του Βασίλη Σπανούλη, με την ομάδα να φτιάχνει ένα όμορφο video για όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση.

Η Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη ήταν μέρα Περιστερίου. Στο Άλσος συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος που ήταν δίπλα στο νέο ξεκίνημα της ομάδας. Παρουσιάστηκε το ρόστερ της νέας σεζόν για το Περιστέρι Bwin, όπως και η φανέλα της ομάδας, καθώς και η χορηγική συμφωνία με την εταιρία της Bwin.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψε ο Βασίλης Σπανούλης που θα είναι ο head coach στην πρώτη του σεζόν σαν προπονητής μετά τη τεράστια καριέρα του σαν παίκτης. Ο Κill Bill στάθηκε στους στόχους, αλλά και σε όσα ζητά από τους παίκτες του στο γήπεδο, ενώ πριν από την ομιλία του πολιορκήθηκε από τους μικρούς φίλους του Περιστερίου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να του ζητούν φωτογραφίες.

Η ομάδα του Σπανούλη θα κάνει πρόβα... Basket league στο 3ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι όπου θα πάρουν και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και η Κλουζ.

Δείτε το video του Περιστερίου από την όμορφη εκδήλωση

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα