Ολυμπιακός: Σκέψεις να μείνουν στην ομάδα Κολοβέρος και Τσάμης

Ολυμπιακός: Σκέψεις να μείνουν στην ομάδα Κολοβέρος και Τσάμης

Ολυμπιακός: Σκέψεις να μείνουν στην ομάδα Κολοβέρος και Τσάμης
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να μείνουν στο ρόστερ της σεζόν 2022-23 οι Ιωσήφ Κολοβέρος και Παναγιώτης Τσάμης προκειμένου να βοηθήσουν στις εχχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις μεταγραφές του πλην μίας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναζητά έναν σέντερ ο οποίο θα συμπληρώσει την front line μαζί με τους Μουσταφά Φαλ και Τζόελ Μπολομπόι. Η περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες και η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» ερευνούν την ξένη αγορά.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει όμως και πέντε διεθνείς παίκτες με τις μικρές εθνικές ομάδες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν τους Ιωσήφ Κολοβέρο (1.85) και Παναγιώτη Τσάμη (2.04). Ο νεαρός γκαρντ προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά στον Ιωνικό Νικαίας αφού αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε 20 παιχνίδια προσφέροντας 9.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ , 2.4 ασίστ και 1.5 λάθη. Ο Τσάμης που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «4» αγωνίστηκε στην Α2 με τον Πανερυθραϊκό και τελείωσε με 7,1 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Οι δύο παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν μέσα από την διαδικασία της πρώτης ομάδας ενώ αναμένεται να έχουν και χρόνο συμμετοχής στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα συνεχίσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο Λαύριο ενώ στον Ολυμπιακό αναζητούν ομάδα για να παραχωρήσουν δανεικούς τους Σωτήρη Οικονομόπουλο και Ζαίντ Μουόσα (καταλαμβάνει θέση ξένου) με την Καρδίτσα να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον να τον αποκτήσει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα