Η επιστροφή του γεροΓιοβάισα με δαχτυλίδια και σούπερ ειδικά!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η επιστροφή του γεροΓιοβάισα με δαχτυλίδια και σούπερ ειδικά!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα πήρε τα πάνω του, έδωσε το δαχτυλίδι στον Κάρι κι έκανε τη δική του ηγετική εμφάνιση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Τρομερή εμφάνιση στο ντέρμπι! Μπήκα στο παρκέ του ΟΑΚΑ και σχεδόν... σάρωσα! Και Ντόρσεϊ και Παπαπέτρου και Σλούκας με δικαίωσαν, έκαναν τα πάντα και ο γεροΓιοβάισα σήκωσε κεφάλι! Ούτε διακοπές στην Πύλη της Κολάσεως, ούτε ενοχές για τις κακές ημέρες. Δεν έμεινα εκεί, έπαιξα ξανά μπασκετάρα στους τελικούς του ΝΒΑ, στήριξα τους Γουόριορς και καβάλα στη Γιούλια τρέχω ανέμελος με θέα τον ποταμό Ζαραβσάν! Φινάλε στη φετινή Basket League; Οχι σύντροφοι, δεν θα πέσω σε αυτή την παγίδα, δεν θα επιλέξω σημείο. Συνεχίζω με ειδικά στοιχήματα, εκεί που δείχνουμε τις ηγετικές μας ικανότητες!

Τρίτη σερί φορά θα στηρίξω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Την πρώτη με απογοήτευσε, τη δεύτερη υποκλίθηκα στο ταλέντο του. Πιστεύω πως θα συνεχίσει με σπασμένα φρένα, είναι παίκτης ψυχολογίας, βρήκε το χέρι του και στόχος του να γνωρίσει την αποθέωση στο κατάμεστο ΣΕΦ! Να πετύχει o Ντόρσεϊ Οver 12.5 πόντους τιμάται στο 1.85! Αντίθετα, με τον Παπαπέτρου θα πάω στο Under 13.5 και στο 2.00, μιας και θεωρώ πως ο Νέντοβιτς θα πάρει απόψε περισσότερες προσπάθειες. Το Over 6.5 πόντοι του Σαντ Ρος στο 1.85 είναι ιδανικό, μιας και ο Κουβανός παίρνει δύσκολα σουτ. Ο Γουόκαπ απόψε θα είναι πιο προσεκτικός, θα έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και το Over 2.5 ασίστ είναι το ιδανικό σημείο! Κυρίαρχοι στις ρακέτες τους Φαλ και Παπαγιάννης, με το Over 6.5 ριμπάουντ και Over 8.5 αντίστοιχα να μας ικανοποιούν. Ο γερο Γιοβάισα επέστρεψε και είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα